La Cuina


La característica principal de la cuina de Ca l’Eulàlia és la personalització que fem de cada cobert que preparem. Per a cada client, un peix i una forma de cuinar diferent.

El teu gust és la base principal dels nostres plats, deixa-ho a les mans de l’Òscar, ell és qui et recomanarà la millor forma de menjar els peixos de que disposem, i confia en les mans de l’Eulàlia que serà qui cuini el plat que triïs.

Els Productes / Degustació

A Ca l’Eulàlia només trobaràs peix i marisc fresc, del dia i de la província de Tarragona.

La matèria prima de primera qualitat regeix l’ordre del dia a la cuina del restaurant. És per aquest motiu que a Ca l’Eulàlia no hi ha carta i que cada dia es converteix en una sorpresa gastronòmica diferent.

Darrera d’un bon menjador, hi ha un bon bevedor

A Ca l’Eulàlia valorem molt el vi que acompanya cada àpat i per tant, el vi que et farà companyia a taula, serà escollit pel client, sempre aconsellat per l’Òscar, qui recomana la millor opció d’entre una gran varietat segons les preferències que tu mateix li indiquis.

Però si encara en vols més, no dubtis a unir-te a les degustacions que organitzem en ocasions al mateix restaurant.

Si estàs interessat en passar una bona estona gaudint dels millors vins, no dubtis en omplir el formulari que et facilitem i rebràs informació sobre cada esdeveniment.

També pots fer-nos un truc al següent telèfon:
977 21 50 75